İSTANBUL / PENDİK - Öğretmen İbrahim Öztürk Anaokulu

Ock

Anaokulu öğrencilerimiz "Nasrettin Hoca Zaman Yolculuğu "filmini ialeyip,ardından da oyun parkında gönüllerince eğlendiler.

Ock

Ana Okulu C Şubesi ve Ana Okulu Öğretmenimiz Hatice AKÇA tarafından yürütülen eTwinning(ESEP) ZERO WASTE AFFECT CLİMATE CHANGE projesine, projenin detaylarına (partnerler, materyaller,hedefler..vb) bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ana sayfa >> Projelelerimiz sekmesinden doğrudan eTwinning(ESEP) sayfasına erişebilirsiniz.

Ana Okulu Hatice  AKÇA "ZERO WASTE AFFECT CLİMATE CHANGE "(eTwinning) Projesi için TIKLAYINIZ...

Ana Okulu Hatice AKÇA"ZERO WASTE AFFECT CLİMATE CHANGE  "(eTwinning)/meb_iys_dosyalar/34/16/770162/dosyalar/2024_01/04144335_projetanitim.docx.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamindaINGLUNUN İÇİNDE NE VAR ? var adlı kitap okunarak kitapta gecen görsellerde hafıza oyunu karti hazırlandı. Çocuklar hafıza karti oyununu hikaye sonrası eslestirdi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi ocak ayı etkinliğimiz olarak çok kıymetli masal anlatıcımız NUray ÖZBAYAR ORHAN ile zoom üzerinden miniklerimiz oldukça keyifli bir masal dinledi .

Ara

ANAOKULU F ŞUBESİ ÖĞRETMENİMİZ ELİF YAVUZ MUTLU'NUN DİLİMİZ ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA KATILMİŞ OLDUĞU ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA EĞİTİMİ

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Büyüteç adlı hikaye kitabı etkileşimli bir sekilde okundu.Kitapta yer alan ve çocukların ilgisini çeken kelimeler hakkında sohbet edildi.Kitabin sonunda yer alan ve  belirli bir kısmı verilen nesneler Büyüteç ile incelendi. Parmak izi deneyi ile etkinlik bütünlestirildi. Herkesin parmak izinin farklı oldugu anlatılarak parmak izlerine Büyüteç ile bakıldı. Zebralarin uzerindeki  sekillerin de  tıpkı parmak izi gibi farklıdır olduğu söylenerek zebra sanat etkinliği yapildi.Velilerimize Milli eğitim bakanlığının göndermiş olduğu hikaye kitaplarının karekodlari  gönderilerek çocuklarına kitap okumaları konusunda yardımcı olundu.

Ara

ANAOKULU C ŞUBESİ HATİCE AKÇA ÖĞRETMENİMİZİN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA UYGULAMIŞ OLDUĞU ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA SAATİ

MEMLEKETİM NEVŞEHİR

ANAOKULU C ŞUBEMİZİN MEVLANA HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ara

ANAOKULU F ŞUBEMİZ ELİF  YAVUZ MUTLU ÖĞRETMENİMİZİN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJEMİZ KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PANO VE AFİŞ ÇALIŞMAMIZ

ZELİŞ'İN MACERALARI

SPİDERMAN VE RAPUNZEL DANS  SHOW

YETENEK YARIŞMASI İLE ÇOCUKLARIMIZ  ÇOK EĞLENDİLER

Ara

ANAOKULUMUZ C SINIFI ÖĞRENCİLERİ KARDEŞLERİNE TESLİM ETMEK ÜZERE OYUNCAKLARIN HAZIRLADILAR.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.